Ratsastustunnit

Yhteystiedot

Anna-Kaisa Kivimäki
&
Elina Hautamäki

hopealehdon@suomi24.fi

Me

On jo korkea aika myös esitellä hieman tarkemmin meidän tallin muutakin väkeä hevosten lisäksi

Anna-Kaisa

Hevosten omistaja, paskanlappaaja, tuntien pitäjä, maastojen vetäjä, leiriavustaja (tarvittaessa), terapeutti, kaikkien kaveri, kurssien ja erilaisten tapahtumien järjestäjä jne...

Hoitaa pääsääntöisesti kaikkien tuntien pitämisen ja organisoi erilaisia tapahtumia tallille. Leireillä päävastuu on ohjelman suunnittelussa ja toteuttamisessa yhdessä leiriavustajien kanssa. Normaalissa arjessa pääsääntöiset työt tallilla ovat tallin siivoukseen ja aamu-/iltatallien tekemistä, sekä hevosten liikutusta ja muuta hoitoa.

Takana pitkä kokemus hevosista, hoitanut/ratsastanut aivan pikkutytöstä saakka ja omia hevosia on ollut vuodesta 2000 eteenpäin vaihtelevissa määrin. Tunteja on pitänyt siinä sivussa aina, niin kentällä kuin maastossa.

Perheeseen kuuluu aviomies Jarkko ja pieni 2012 syntynyt Anniina-tyttö, jotka molemmat ovat paljon tallilla mukana.

Elina

esittely

Elina K

Anna-Kaisan sisko sekä Mellin omistaja. Vetää välillä maastoja ja voi pitää myös alkeistunteja.

Henna

Hevosten luottohoitaja, vuokraa myös Melliä ja tekee tallihommia, sekä avustaa kaikessa mahdollisessa missä ikinä tarvitaankaan.

Muut eläimet

On enemmän sääntö kuin poikkeus, että tallilla on meidän omistajien mukana välillä myös muita nelijalkaisia kuin hevosia. Tässä lyhyt esittely näistä karvakavereista ja ilmoitathan ennen tallille saapumista, mikäli podet koirapelkoa tai pahaa -allergiaa, niin tiedämme huomioida tämän. Koira ovat isona osan tallin elämää myös leirien aikana.

Lara

Anna-Kaisan ja Jarkon espanjanvesikoira, joka ottaa kaikki tallille tulijat todella äänekkäällä haukkumisella vastaan. On kuitenkin kiltti ja rakastaa keppien, lumipaakkien, pallojen ym noutamista, joten paras tapa saada tämä kaveri hiljenemään ja tehdä tuttavuutta, onkin heittää jotain Laralle haettavaksi.

Bianca

Bianca on Elina K:n koira, mutta on todella usein myös Anna-Kaisan mukana tallilla. Tämä nuori ja hieman vielä epävarma espanjanvesikoira ilmoittaa tulijoista myöskin kovaan ääneen ja ei mielellään mene vieraiden ihmisten luokse (paitsi siihen lähelle haukkumaan). Paras keino onkin vain komentaa tätä olemaan hiljaa ja olla muutoin välittämättä kaverista. Myös kyykkyyn meneminen ja koiran omaehtoinen tuttavuuden tekeminen ovat hyviä keinoja välien lämmittämiseen.

Nappi

Tätä citykoiraa harvemmin näkee tallilla, se kun ei tahdo liata itseään. Nappi on jo vanhempi bichon frisé ja viettää aikaa mukana tallilla lähinnä lyhyempiä hetkiä Anna-Kaisan ja Jarkon kanssa.

Tytti&Taica

esittely

Elmo

esittely